MOJA BOGDA SNA

"Natjecite se u dobru" - (Al Maida:48)..... “Ti sa svakim – lijepo! Trazi da se cine dobra djela, a neznalica se kloni!” - (Al- A'raf:199)

14.11.2014.

Ostavljen na milost I nemilost

Kako me je pogodilo ubistvo djeteta u Kaknju I ono u Americi, pocela sam vise da citam o prethodnim slucajevima kod nas. Znala sam o djecaku Smaji, ali bez puno detalja. Sto procitah u ova 2 dana, ostavili me bez daha. .. taj Salih (koje li ironije imena) Arnautovic je dijete maltretirao na najbrutalnije nacine! Sipao mu je izgleda vosak po tijelu I analnom otvoru, klijestima povrijedio genitalije I jos. ..mozete misliti koliku je bol podnosio! Smrt je nastupila udarcem u glavu koja je dovela do gusenja I smrti. I niko da ga nije uzeo u zastitu, cak ni daidja koji je jedini iole normalan. Pitao je on djecakovu mater sta mu je, na sto mu je davala neke izgovore. Medjutim, Svako moze vidjet I prepoznat napaceno dijete. Mogao ga je nasamo odvest, pitati, pregledati. ..sve bi mu se kazalo. Ni otac se nije pretrgao oko njega. To jutro kad je maleni vec preselio, vidio je djed da nije u redu. U carsafu ga je ponio I zatrazio od komsije da ga vozi u bolnicu. Taj covjek kaze da ga je cuo kako govori djetetu "Nemoj umrijeti, odvescu te ocu". I Zamislite vi to....cetvorogodisnji maksum. ..nikom kriv tako da se napati. Taj Arnautovic je izgleda bio ozenjen I maltretirao je zenu I curice. Zena se sama javila da bude svjedok protiv njega. S obzirom , nemamo smrtnu kaznu, zelim mu da ga zatvorenici dobro kazne I da ne izadje ziv otamo. Bozja kazna ce tek biti ono sto mu slijedi. Smajo je u dzennetu. Neka se Allah dz.s smiluje njegovoj maloj, nevinoj, napaceno dusi.

<< 11/2014 >>
nedponutosricetpetsub
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
30


"Nema vise Bosne, a nece biti ni Bosnjaka, Huseine... Gines za drzavu koja nikad nije postojala niti ce." "Ima Bosne, beglerbeze i Bosnjaka u njoj! Bili su prije vas i ako Bog da, biti ce i poslije vas!" Zmaj od Bosne

Allah dž.š. je rekao Davudu a.s.:
"Ti hoćeš jedno, a Ja drugo i dešava se onako kako Ja hoću. Kad se prepustiš onome što Ja hoću, pružiću ti ono što ti hoćeš. A ako se ne pokoriš Mojoj odredbi, namučićeš se sa onim što ti hoćeš, a ipak će biti onako kako Ja hoću."

U amanet generacijama koje dolaze...

Budimo u kontaktu i citajmo se:)

MOJI FAVORITI

BROJAČ POSJETA
76664

Powered by Blogger.ba